La multi ani rockeri! Sa fim mandri si sa sarbatorim!

de Buvnitz

La multi ani rockeri! Sa fim mandri si sa sarbatorim!


Am facut deja toate urarile necesare insa in ultima stire din acest an dorim sa va transmitem sincere multumiri tuturor celor care au ajutat la consolidarea celei mai mari comunitati de rockeri din Romania (si una din cele mai mari de orice fel din tara).

Respectele noastre! Fiti alaturi de noi si in noul an!

Probabil ca nimic din ce inseamna METALHEAD nu ar fi existat fara ajutorul vostru!

Desigur multumiri si celor care si-au facut un obicei din a comenta orice se intampla in comunitate si pe site! Multumiri si celor de pe forum pentru activitatea intensa de care dau dovada!

Staff-ul METALHEAD multumeste pentru incurajari si suport! Multumim si haterilor de nelipsit, datorita voua ne dam seama ca are rost sa muncim in fiecare zi pentru oameni care conteaza cu adevarat!

Pentru cei ramasi in Bucuresti, nu uitati ca diseara mergem in Cage Club sa petrecem trecerea dintre ani!

Barul scade preturile! O bere/un shot costa 4 RON, iar un Long Drink – 6 RON. Oferta este valabila pentru toata lumea!

Participa si la Tombola de Rockvelion si poti castiga un card care iti permite accesul la toate concertele organizate in Cage in 2011, un card care iti ofera 20% discount la toate produsele comandate in 2011 in Cage si zeci de alte premii !

De muzica se va ocupa Buvnitz care va promite sa dansati toata noaptea!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook