La o discutie cu Fameless, inainte de concertul de pe 18 Martie

de Cristi Nedelcu

La o discutie cu Fameless, inainte de concertul de pe 18 Martie


Colega noastra de la Bestmusic, Elena, a facut un interviu cu 'Fameless', formatia lui Tiberiu Albu, care va canta pe 18 Martie la Hard Rock Cafe. Il aveti in intregime mai jos.

1. Salutare baieti! In primul rand de ce "Fameless"? Care este povestea din spatele numelui ales?

Salutare! Numele „Fameless” este o reflexie a ideii noastre comune ca muzica primeaza. Important este sa fii sincer cu piesele pe care le compui, sa le canti bine si sa transmiti un mesaj valoros cu ajutorul lor. Mai departe, faima este o consecinta a acestor lucruri si o privim nu ca pe un scop in sine, ci ca pe un deznodamant firesc.

2. Ati lansat de curand al doilea single, "For the Love God", care este apreciat de fanii vostri. Ce ne pregatiti pentru perioada urmatoare? Poate un album?

Lucram intens pe toate planurile, scriem foarte multe piese noi, in vreme ce lucram in studio la ideile deja inchegate. Cu siguranta vor urma inca 2 single-uri, iar un album este in vizor pentru toamna acestui an. Insa ne luam timpul necesar pentru a fi meticulosi in definitivarea pieselor si selectia lor pentru materialul discografic. Vrem sa lansam un material cat mai coerent si matur.


3. Pe 18 martie veti urca pentru a treia oara pe scena Hard Rock Cafe. Ce ne puteti spune despre acest concert?

Suntem foarte curiosi sa vedem cum reactioneaza fanii la noile noastre idei muzicale, asa incat o buna parte din acest concert o vom dedica pieselor la care am lucrat dupa aparitia noastra de anul trecut la Hard Rock Cafe, din 1 octombrie. Vom canta si din piesele prezentate deja, iar printre ele se vor regasi, bineinteles, si cele doua single-uri lansate in ultimele luni. Planuim si un spectacol scenic deosebit si un show mult mai energic!

4. Care este concertul de care va aduceti aminte cu cel mai mult drag?

Am avut un concert foarte frumos anul trecut la Oradea, la festivalul Toamna Oradeana. Cei de acolo ne-au primit cu multa caldura si entuziasm, iar concertul sustinut in Cetate a fost extraordinar, atat din perspectiva chimiei dintre noi pe scena, cat si din cea a receptivitatii publicului!

5. Cum decurge o zi normala pentru Fameless?

Repetitiile sunt la ordinea zilei si ne ocupa 3 – 4 ore din program. Restul orelor le petrecem, in majoritatea cazurilor, discutand si planificand lucruri ce tin de evolutia noastra.

6. Care sunt artistii sau trupele care v-au influentat?

Fiecare dintre noi are gama sa de artisti care l-au marcat, insa, la nivel de grup, cele mai pregnante influente sunt Foo Fighters, Audioslave, Pink Floyd, Porcupine Tree, Muse.

7. Va doriti sa duceti Fameless si peste hotare?

Nu cred ca exista o trupa care sa nu isi doreasca sa isi duca numele cat mai departe in lume. Fireste ca si noi avem ambitia aceasta si speram sa ne realizam acest plan, insa ne planificam parcursul cu rabdare, pasi marunti si atentie. Toate la timpul potrivit.

8. Cun va vedeti peste 10 ani?

Speram ca in 10 ani sa avem un palmares consistent de albume de studio si concerte la activ. Speram sa ne cladim comunitatea de fani devotati pe care ne-o dorim, sa cantam pe cat mai multe scene importante si sa fim la fel de veseli, creativi si entuziasmati ca si acum!

9. La final...cateva cuvinte pentru fanii vostri si cititorii BestMusic.

Va asteptam la concertul nostru de pe 18 martie din Hard Rock Cafe, iar intre timp, nu uitati sa aruncati o privire si la alti artisti din scena locala! Ascultati multa muzica si sustineti-va artstii preferati mergand la concertele lor, apreciind si cumparand muzica lor!

Asadar, pe 18 Martie ne vedem la Hard Rock Cafe pentru un concert marca Fameless. Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua aferenta IaBilet.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: