Lansare de videoclip Raizing Hell

de Cristi Nedelcu

Lansare de videoclip Raizing Hell


Raizing Hell isi lanseaza cel de-al doilea videoclip, pentru piesa Thing for Murder de pe primul lor material discografic, Of Ghouls and Men.


Singura trupa de horror-punk din Romania incheie in forta un an deosebit de activ din punct de vedere muzical, marcat de filmarea a doua videoclipuri, numeroase concerte si inceperea inregistrarilor pentru cel de-al doilea album - Monsters Prefer Blondes - care va fi lansat in 2015.


Dupa ce, in octombrie, au lansat videoclipul piesei One Way Road, filmat si produs in Bulgaria de catre President Studio, urmeaza, in acest weekend, lansarea celui de-al doilea videoclip, filmat in Bucuresti, si produs in exclusivitate prin forte proprii, alaturi de o echipa dedicata de prieteni si sustinatori ai trupei.


Petrecerea de lansare va avea loc sambata, 20 decembrie, incepand cu ora 22:00, in Underworld Club Bucuresti (str. Coltei nr. 48), in cadrul unei editii speciale a Rock`n`roll for the dead - unicul party psychobilly / rock`n`roll din capitala. Videoclipul va fi proiectat, in premiera absoluta, la ora 00:00. Intrarea este libera, iar distractia e din partea casei!


Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe facebook.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: