Lars Ulrich: "A ne intreba ce doresc fanii este o cauza pierduta"

de Alin Pildner

Lars Ulrich:



Bateristul Metallica a declarat ca trupa sa nu este deranjata de feedback-ul negativ legat de unele alegeri pe care le-au facut de-a lungul carierei, explicand ca numai incercand in permanenta noi lucruri au putut tine trupa in viata pentru mai bine de 30 de ani.

"Daca pui 20 de fani Metallica la aceeasi masa si-i intrebi ce vor, or sa-ti spuna 20 de lucruri diferite. Mai degraba ne axam pe ceea ce vrem noi, cu ce suntem noi confortabili... Pana la urma, ceea ce conteaza e ca, la sfarsitul zilei, sa te simti bine cu deciziile pe carele-ai luat".

In ciuda a peste 100 milioane de albume vandute in intreaga lume, o serie de momente n-au fost privite cu ochi buni de catre fani, incepand cu "S&M" - discul inregistrat impreuna cu Orchestra Simfonica din San Francisco, in 1999, si continuand cu atat de blamata colaborare cu Lou Reed - "Lulu" (2011) sau "Some Kind Of Monster" (2004), documentarul care prezinta conflictele din sanul trupei.

Cum-necum, probabil in semn de impacare, Metallica a oferit in 2014 o serie de concerte in care chiar fanii au fost cei care au ales setlistul evenimentului, in continuare invitandu-va sa urmariti evolutia din Finlanda, din luna mai. Enjoy!





Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: