Lectii de chitara cu Heri Joensen de la Tyr

de Bogdan Eugen

Lectii de chitara cu Heri Joensen de la Tyr


Membrul si conducatorul formatiei TYR, dar si al noii formatii Heljareyga, a anuntat pe pagina sa de twitter in data de 28 iunie ca ofera cursuri de chitara pe skipe .Acesta a postat si un videoclip pe youtube, in care prezinta cursurile sale. Videoul il puteti vedea mai jos.

Este cunoscut faptul ca formatia TYR va concerta in Romania pe 14 septembrie la Brasov si 15 septembrie la Bucuresti, in cadrul turneului "The Trolls Are Coming", impreuna cu formatiile Finntroll si Skalmold.

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:

65 lei - pana pe 15 iulie
75 lei - pana pe 15 august
90 lei - dupa 15 august si in ziua concertului

TYR - Probabil cea mai exotica aparitie a scenei folk/viking, TYR a luat nastere in 1998, pe vremea cand membrii trupei aveau doar 17 ani. Muzica formatiei este puternic inspirata de mitologia nordica, muzica traditionala a Insulelor Feroe precum si muzica heavy metal.

'Misiunea formatiei TYR este de a darama zidurile construite intre orice gen de metal aparut in toti acesti ani. Power, doom, black, progressive, gothic, viking, folk, ethnic sau epic metal. Astfel de ziduri nu fac decat sa distruga idei.' declara trupa. O trupa deloc straina pentru publicul roman, Tyr a concertat in cadrul celebrelor turnee Paganfest si Black Sails Over Europe, concertand alaturi de Ensiferm, Eluveitie, Turisas, Korpiklaani, Amon Amarth sau Alestorm.

Formatia isi va promova noul album programat pentru lansare in aceasta toamna.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: