Lirika aniverseaza 1 an, prin cantec

de Alin Pildner

Lirika aniverseaza 1 an, prin cantec



Trupa Lirika aniverseaza implinirea unui an de concerte, evenimnete si multe aplauze din partea publicului.

Asadar, va invitam vineri, 25 iulie, ora 20:00, in club Altceva (fostul Andalivia) de pe strada 11 iunie nr.62, la un concert aniversar.

In ultima seara de vineri a lunii iulie o sa petrecem pe ritm „Nebun”. Salvam apa si bem bere. Ne aducem aminte de serile petrecute in „Vama”. „Cautam comori” si lasam „Zgomotul” mintii noatre sa se manifeste „Liber”.

Veniti cu voie buna si noi venim cu piese noi! Intrarea este libera!


Despre Lirika:
Lirika este o trupa de Pop–Rock care a luat nastere in iulie 2013 si este formata din 5 tineri cu roluri bine definite: Marius Dascau – voce si chitara, cunoscut drept omul cu tristeturi; Ana Pantilie – clape, stropul de feminitate; Cristian Puchiu – bass, omul cu nebunii; Andrei Cirlig – chitara, stropul de seriozitate si Lucian Chiriac – tobe, mezinul trupei.

Lirika se descrie pe sine cam asa: „Suntem 5 tineri indragostiti de muzica si de viata care s-au cunoscut printr-o intamplare fericita si care sunt prieteni inainte de a fi colegi de trupa. Muzica noastra ne reprezinta pentru ca este vesela, pozitiva si plina de energie (la fel ca noi). In fiecare cantec incercam sa transmitem un mesaj care sa ajunga la inimile celor care ne asculta”.

Numele, desi trimite la „liric”, „lirism”, „poezie”, transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce conteaza cu adevarat pentru trupa este starea de spirit pe care le-o creaza ascultatorilor.

Cauta trupa Lirika pe:
Facebook (https://www.facebook.com/trupalirika)
Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=nBIzLNunr_U)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: