Live Earth si in Romania

de Morrison

Live Earth si in Romania
Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului - Live Earth vine si in Romania. Fun Time Production, detinatorul licentei de transmisie Live Earth pentru Romania, va organiza pe 7 iulie un spectacol muzical deosebit, alaturandu-se astfel campaniei globale de lupta impotriva incalzirii globale.

Astfel, pentru 24 de ore, in parcarea C a complexului comercial Romexpo, se vor difuza pe mai multe ecrane gigant (80 m2) concertele Live Earth, iar trupe romanesti precum Phoenix, Iris, Holograf, Directia 5, Compact sau Voltaj vor sustine recitaluri.

Spectacolul va incepe pe pe 7 iulie, la ora 10:00 dimineata si va dura 24 de ore, pana pe 8 iulie, ora 10:00 am. Pe 8 iulie, incepand cu ora 20:00, in aceiasi locatie, va avea loc concertul extraordinar sustinut de vocea Led Zeppelin Robert Plant, alaturi de trupa Strange Sensation.

Live Earth este o campanie initiata de fostul candidat la Casa Alba Al Gore, care urmareste combaterea crizei climatice cu care planeta noastra se confrunta. Concertele Live Earth vor avea loc concomitent in 7 orase: Johannesburg, Sydney, Tokio, Shanghai, Londra, New Jersey si Rio de Janeiro, printre artistii care vor sustine recitaluri numarandu-se Black Eyed Peas, Madonna, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Police sau Smashing Pumpkins. Peste 2 miliarde de spectatori si telespectatori din intreaga lume vor lua parte la acestea.

Cei care vor dori sa mearga pe 7 iulie la spectacolul de la Romexpo, pot achizitiona bilete on-line de pe site-ul www.bileteonline.ro. Pretul acestora este de 75 Ron (fara loc) si 150 RON (categoria VIP).

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: