Liviu Alexa anunta mutarea festivalului Peninsula la Cluj-Napoca

de Buvnitz

Liviu Alexa anunta mutarea festivalului Peninsula la Cluj-Napoca


Liviu Alexa, figura publica foarte cunoscuta in Cluj-Napoca, anunta - in exclusivitate pe siteul sau - detalii despre editia din 2013 a festivalului Peninsula care se va desfasura...in Cluj-Napoca.

Este o informatie pe care am obtinut-o aseara de la unul dintre marii sponsori ai festivalului Peninsula: in 2013, acest eveniment foarte important se va muta la Cluj.

Ma bucur enorm ca organizatorii au decis acest lucru. Cea de a 10-a editie a celui mai mare festival din Romania, Peninsula / Felsziget, a fost una slabuta, asta si pentru ca bosii Sziget Festival, fratele mai mare, nu s-au mai bagat la organizare.

Cred ca e o decizie win-win. Cei de la Peninsula au ocazia unui nou inceput in cel mai mare oras al Transilvaniei. Clujul va castiga prospetime si tinerete, caci la capitolul asta eram in Evul Mediu. Alaturi de TIFF, Clujul isi trece in CV si Peninsula, cel mai mare festival din Romania, daca ne uitam dupa audienta de 70 de mii de participanti din 2012. Cu Clujul, Peninsula va sari de suta.

Sustin si salut aceasta mutare, o consider la fel de importanta precum statutul de Capitala Europeana a Tineretului, castigat anul asta de Cluj-Napoca.

Sper ca autoritatile locale vor sustine logistic si financiar acest proiect, asa cum merita.

Ma bucur enorm ca va dau aceasta veste.

PS: Tot in exclusivitate, va dau si locul de desfasurare al festivalului: e vorba de Valea Garbaului.

UPDATE: Organizatorii Festivalului Peninsula iau in calcul mai multe variante de locatie pentru Peninsula 2013. Una din aceste optiuni ar fi la Cluj-Napoca. In acest sens am avut discutii cu autoritatile locale, insa deocamdata nu am ajuns la o decizie finala. In momentul in care vom lua o hotarare finala legata de viitorul evenimentului, fanii vor fi cei care vor afla primii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook