Lordi face echipa cu Burger Lars Dietrich pentru o noua versiune a "Hard Rock Hallelujah"

de Cristi Nedelcu

Lordi face echipa cu Burger Lars Dietrich pentru o noua versiune a


Lordi are o surpriza "unholy" de Craciun pentru fanii lor: trupa lanseaza un remake al piesei emblematice castigatoare a concursului Eurovision „Hard Rock Hallelujah”, impreuna cu muzicianul, comedianul, actorul si dansatorul german Burger Lars Dietrich.

Cvintetul face echipa cu Burger Lars Dietrich pentru noua versiune a „Hard Rock Hallelujah”. Multitalentatul Dietrich a participat anul acesta la emisiunea de televiziune germana „The Masked Singer” imbracat in varcolac si a cucerit publicul cantand un cover dupa o piesa Lordi.

Show-ul acestuia si-a facut drum spre urechile si ochii domnului Lordi insusi, care a fost atat de uimit incat a vrut ca „Werwolf” sa i se alature lui si restului hoardei Lordi in direct pe scena. Acest vis a devenit realitate la Backstage Werk din Munchen, Germania precum si la Essigfabrik din Koln, Germania, la inceputul saptamanii trecute, unde sute de fani au asistat la aceasta colaborare unica.

Noua versiune „Hard Rock Hallelujah” se poate asculta mai jos. O parte din veniturile piesei vor fi donate pentru a sprijini Ucraina.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: