Lovebite, Rebrain si Steambreather urca pe scena alaturi de Trooper in 17 decembrie

de Cristi Nedelcu

Lovebite, Rebrain si Steambreather urca pe scena alaturi de Trooper in 17 decembrie


Trooper vor incheia seria concertelor din 2022 printr-un ultim show in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul va avea loc in data de 17 decembrie. Lovebite, Rebrain si Steambreather vor deschide evenimentul.

Lovebite este o trupa din Targoviste. Ne-am bucurat mult cand i-am descoperit. Sunt elevi de liceu si canta hard rock. De mult nu am mai intalnit asa ceva. Prin urmare ii vrem alaturi de noi ori de cate ori se poate.

Rebrain vin din Constanta. S-au luptat cu ceva schimbari de componenta, insa au ajuns intr-un punct foarte bun si cred ca merita sansa de a canta pentru cat mai multi oameni.

Steambreather ne vor vizita tocmai de la Oradea. Este proiectul pus pe picioare de fostul nostru coleg, Laurentiu. Dupa cum bine stiti, familia Trooper este una mare si unita. Ne face placere sa ii avem alaturi pentru primul lor concert din Bucuresti.

Linkul evenimentului oficial de Facebook il gasiti aici.

O sa fie o seara de povestit nepotilor. O seara intre prieteni!

De ceva ani am avut mereu placerea sa incheiem cu Bucuresti seria concertelor. Le multumim prietenilor din Quantic pentru ca ne-au primit mereu cu bratele deschise. Tinem obiceiul si in 2022: in 17 decembrie venim din nou in fata voastra, pentru a va canta un set 100% Trooper.

Pentru ca am copilarit in perioada in care lumea inca mergea la colindat, pastrez si astazi bucuria colindatului. De aceea noi va vom colinda cu 'Trec anii', 'Tari ca muntii' sau 'Cand esti doar un simplu om', iar voi ne veti da bucurie cat pentru un an. Ne vedem neaparat pentru o ultima intalnire pe 2022!" Coiotu'

50 lei - Primele 200 de bilete. - SOLD OUT

70 lei - Urmatoarele 300 de bilete.

90 lei - Ultimele 300 de bilete.

Bilete gasiti aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: