Mad Caddies, pentru prima oara in Romania!

de Alin Pildner

Mad Caddies, pentru prima oara in Romania!Trupa de ska punk din California vine pe 21 iulie in concert la Club Colectiv.

Grupul de 7 Mad Caddies s-a format in 1995, cand s-au plictisit toi de soare, nisip i surf in California i s-au incuiat intr-un hambar sa faca muzica. Au cinci albume, doua EP-uri i un album de live la activ. Influenele lor s-au intins de la ska la punk rock, dixie, rockabilly, country, hardcore punk, swing, reggae, jazz, latin, polka.

Dupa ce au conturat un stil unic si inconfundabil in muzica de la Ana la Caiafa, Mad Caddies au batut lumea in lung i-n lat, iar acum ”Leavin`”, ”State of Mind” sau ”Back To Bed” va cheama de la sine prin vocea lui Chuck la eveniment!
In deschidere sunt prezeni E.M.I.L., Pistol cu capse, Recycle Bin Punk i Agora.
What The Rock?! a ajuns la episodul #2. Please enjoy!

Acces: 18:00. Show time: 19:00
Pre bilet: 55 lei - presale / 65 lei la intrare

Pe www.iabilet.ro puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook