Mafia, varul Presedintelui, castigatorul la LOTO si jefuitorii de banci

de Morrison

Mafia, varul Presedintelui, castigatorul la LOTO si jefuitorii de banci


Pentru ca nivelul de barfa si cancan a crescut in mod onorabil si a ajuns nivelul apelor Dunarii, am zis sa fac o scrisoare deschisa catre cei care din lipsa de ocupatie nu stiu sa faca altceva decat sa manance rahat. (scuzati expresia) Cumva e normal, cand ajungi sa faci lucruri extraordinare generate de faptul ca te pasioneaza "job-ul" tau si perzi zeci de ore pe saptamana pe langa scene sau in backstage-uri, imdeiat apar carcotasii.

Buna ziua,

Ma numesc Ionescu Emil, mi se zice Morrison si de 11 ani organizez alaturi de colegii mei o gramada de concerte si evenimente pe toate feliile si stilurile. Important e sa se cante LIVE (mizerii nu facem) . Cu ce profit facem din concerte cu trupe non-metal, organizam concerte rock si metal (sau showuri cu trupe care ne plac noua) pentru ca altfel ne-ar fi imposibil din punct de vedere financiar sa facem festivaluri ca METALHEAD Meeting. Nu am castigat la LOTO, nu suntem corporatisti, nu suntem mafioti, nu am spart nicio banca, nu sunt varul lui Nutu Camataru si nici prieten cu presedintele Romaniei sau fratele vitreg al Aurei (am citit cu ochii mei asemenea afirmatii inteligente) ci doar am muncit, pe branci, din greu si cu multa pasiune.

Acum 11 ani, am facut si METALHEAD.ro alaturi de niste oameni inimosi. De-a lungul acestor 11 ani am avut o gramada de colegi, toti au invatat cate ceva si eu am invatat de la ei si impreuna am construit ceva care sper sa ramana si peste 100 sau 1000 de ani. Apoi a crescut si BestMusic.ro, iabilet.ro si alte proiecte la care lucram. Am ajuns alaturi de echipa noastra sa organizam peste 100 de concerte pe an si sa rulam zeci de mii de spectatori unici la toate, anual.

Toata aceasta echipa nu este budista si nu se alimenteaza de la soare ca o planta. Toata aceasta echipa este formata din oameni simpli ca si voi, carcotasi dragi, care muncesc cot la cot si isi pierd zilele si noptile in galagie, fum, cu clienti recalcitranti si dorm cateva ore pe noapte zi de zi de multi, multi ani. Toata aceasta echipa are nevoi (ca in piramida lui Maslow), au rate de platit, chirii si mananca si mancare in ciuda opiniei publice, cum ziceam mai sus, nu se hranesc cu soare ca plantele. Serverele costa, artistii costa, timpul lor costa, contabilii si avocatii costa asa ca daca voi credeti ca suntem "ahtiati dupa bani" (alta prostie auzita) sa stii ca "ahtierea" (mama ...cum suna) se cheama BUSINESS, show business pentru ca fara bani inchizi sandramaua si te apuci de altceva. Nimic in lumea asta nu e gratis (decat lumina soarelui, se pare, cat o mai fi si asta)

Cred ca asta a facut diferenta epocala dintre noi si alti promoteri sau publisheri online locali, faptul ca ne-am pus serios pe treaba si am transformat un hobby intr-un business, 100% pastrand un loc foarte important in ecuatie pentru PASIUNE. Fara pasiune, nu faci nimic in viata, indiferent ca uzi plantele sau diseci atomul.

Asa ca daca mai auzit mizerii, barfe si prostii sa va amintiti de cele de mai sus. Vin de la oameni fara ocupatie care nu si-au gasit vocatia cum am facut noi. Vin de la oameni meschini si plictisiti de viata care nu vor reusi niciodata sa faca absolut nimic care sa ramana dupa ei dupa ce vor crapa si se vor duce unde se duc. Se nasc, fac copii, traiesc si mor si se duc ca pleava in vant.

Noi vrem sa facem lucruri senzationale, extraordinare, sa va facem viata mai frumoasa si mai usoara ca sa ramana ceva cand noi nu vom mai fi (romantic, nu?)

Toate cele bune,

Ma inclin si nu mai fiti ca babele alea din bancul ala celebru cand doua stimate babe au stat la puscarie vreo 30 de ani de vorba si la barfe si cand le-au dat drumul, au mai barfit vreo 3 ore in fata inchisorii :)

FAPTELE vorbesc ca vorbe goale poate arunca oricine
. "E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: