Magazinele Flanco se alatura retelei de vanzare a iaBilet.ro

de Andreea Gherfi

Magazinele Flanco se alatura retelei de vanzare a iaBilet.ro


Incepand din aceasta luna, Flanco se alatura celei mai mari retele de vanzare de bilete din Romania, in urma parteneriatului incheiat cu iaBilet.ro, lider pe piata de ticketing electronic.

“Ne preocupa sa ne extindem constant oferta cu servicii utile pentru clientii nostri, fiind chiar initiatorii majoritatii serviciilor existente azi in piata de electro-it, asa ca o colaborare cu iaBilet.ro ni s-a parut o buna ocazie pentru a aduce un plus de confort publicului iubitor de evenimente, fie ca este vorba despre concerte, spectacole, piese de teatru sau stand-up comedy”, spune Mihai Barbu, Director Vanzari - Flanco Retail. “Cum reteaua noastra de magazine se bucura de o buna acoperire in toata tara, clientilor nostri le va fi, acum, mai usor sa cumpere si sa intre in posesia biletelor la evenimentele preferate, printr-o simpla vizita in cel mai apropiat magazin Flanco”.

Biletele pot fi achizitionate in toate magazinele Flanco din tara, direct la casele de marcat, prin plata in numerar si/sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro.

Parteneriatul cu Flanco ofera clientilor nostri servicii de calitate, in cadrul unei retele de magazine care se intinde in toata tara, iar cele peste un milion de bilete vandute anual pot acum ajunge mult mai rapid la acestia. Pentru ca punem accent pe tehnologie si inovatie, aveam nevoie de un nume puternic precum Flanco in cadrul retelei noastre fizice, de un brand care sa confirme seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite de iaBilet.ro, atat spectatorilor, cat si celor cateva sute de organizatori de spectacole din toata tara, cu care lucram zi de zi”, spune Ionescu Emil, Director General, iaBilet.ro.

La cinci ani de la lansare, iaBilet.ro a devenit cea mai mare retea de vanzare de bilete din Romania, cu aproape 2.000 de puncte de vanzare in toata tara: magazinele Flanco, Muzica, UMAN, Senia, IQ Box si agentiile Perfect Tour, cele 1.500 de automate self-serving ZebraPay, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Hard Rock Café, Beraria H, Café Deko, Club Quantic si Club Vintage.

# # #

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 120 magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 74 de orase. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro sau pagina de Facebook.

Despre iaBilet.ro:

Pe www.iabilet.ro, lider in ticketing electronic, utilizatorii pot plati online, cu cardul, prin Paypal, ori pe factura Vodafone sau Orange, cu plata la sfarsitul lunii (serviciu unic in Romania), dar si cash, in punctele fizice sau ramburs prin FanCourier, oriunde in tara. Clientii primesc biletele electronice direct pe telefon, prin SMS, pe email si in aplicatiile pentru Android si IOS. iaBilet.ro este si singurul serviciu de ticketing din Romania care are aplicatii de IOS si Android, cu zeci de mii de instalari, precum si o varianta de mobile a site-ului. Alaturi de servicii precum robotul telefonic, sistemul de tickets pentru client service si suportul B2B si B2C la cel mai inalt nivel, iabilet.ro incearca sa ofere servicii de cea mai buna calitate bazei de clienti care s-a triplat de la an la an, in ultimii 5 ani de activitate. Tot in februarie, iaBilet.ro a lansat si serviciul de White Labeling (integrarea sistemului de vanzare de bilete in site-ul clientului), dar si un proiect pilot de finantare pentru organizatorii de spectacole din Romania.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: