Maiden din nou in turneu?

de Elena Paraschiv

Maiden din nou in turneu?


Fanii legendarilor Iron Maiden spera la un nou album in 2015 si totodata la un nou turneu. Asta dupa ce trupa a trimis o felicitare de Craciun fan clubului oficial care avea ascuns un...indiciu.

Mascota trupei, Eddie, este ilustrat iesind dintr-un studio, langa un semn pe care scrie "Uroton 51". Fanii au interpretat acest mesaj ca fiind un indiu ce poate insemna "On Tour 15".Alaturi de imaginea lui Eddie este si un mesaj semnat de catre toti membrii trupei: " Eddie are un cadou mic pentru toti fanii care au fost cu adevarat rai! Nu trebuie deschis pana in 2015...Craciun Fericit de la Iron Maiden!"

Iron Maiden a fost "The Final Frontier" lansat in 2010. Probabil vom afla in curand daca trupa va lansa intr-adevar un nou album in anul viitor sau daca au fost simple speculatii. Pana atunci sa speram ca daca Iron Maiden vor pleca intr-un nou turneu vor trece si pe la noi. Rock On!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: