MANIC SINNERS, un nou supergrup rock romanesc, semneaza cu casa de discuri italiana Frontiers Music

de Cristi Nedelcu

MANIC SINNERS, un nou supergrup rock romanesc, semneaza cu casa de discuri italiana Frontiers Music


Adrian Igrisan, Ovidiu Anton si Toni Dijmarescu, trei muzicieni cu o bogata activitate si notorietate, si-au unit fortele in MANIC SINNERS, un nou supergrup de hard rock melodic.

In momentul de fata cei trei muzicieni lucreaza la albumul de debut, “King of the Badlands“, ce va fi lansat anul acesta de casa de discuri Frontiers Music, liderul mondial in sectorul rockului melodic, avand sub contract o serie de trupe legendare (WHITESNAKE, DEF LEPPARD, JOURNEY, MR. BIG, PRIMAL FEAR, TOTO, WINGER, ECLIPSE). Albumul va contine zece piese, ce vor avea toate elementele pe care fanii acestui gen le asteapta de la o asemenea productie, si va fi mixat si masterizat de catre celebrul muzician si inginer de sunet, Alessandro Del Vecchio (REVOLUTION SAINTS, HARDLINE, JORN). Artworkul va fi realizat de talentatul artist grafic roman, Radu Damian (GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM).

Adrian Igrisan, care in acest proiect canta la tobe, clape si backing vocals, nu are nevoie de nicio prezentare. Ca solist vocal si chitarist al celei mai iubite trupe de rock romanesti, CARGO, a obtinut toate distinctiile de care se poate bucura un artist: discuri de aur, concerte si turnee sold-out, aparitii live alaturi de IRON MAIDEN, URIAH HEEP sau GILLAN, cariera fiindu-i incununata de ridicarea in grad de Cavaler, odata cu primirea ordinului “Meritul Cultural“.

Ovidiu Anton, unul dintre cei mai buni solisti rock din Romania, a devenit cunoscut publicului larg in 2016, cand a castigat Selectia Nationala Eurovision, cu piesa “Moment of Silence“. Pe langa faptul ca este fondatorul si solistul grupului ANTON, el are si o cariera solo de succes, colaborand cu multe trupe si artisti autohtoni.

Chitaristul Toni Dijmarescu locuieste in Germania, unde este un apreciat muzician live si de studio, cu nenumarate concerte si productii la activ. Pe langa activitatea desfasurata acolo, el este membru al proiectului RESITA ROCKS si colaboreaza des cu artisti romani, in acest moment el lucrand impreuna cu Calin Pop (CELELALTE CUVINTE) la un album solo al acestuia.

“Ne bucuram sa anuntam astazi semnarea contractului cu Frontiers Music. Este o mare realizare sa lucram cu o casa de discuri ce are o experienta atat de vasta si suntem siguri ca piesele noastre vor entuziasma pe toti cei ce iubesc rockul melodic.Totodata, dorim sa motivam spre o cariera internationala si alte trupe din Romania, o tara cu o bogata traditie in ceea ce priveste muzica rock, dar cu prea putini artisti cunoscuti la nivel mondial.“

MANIC SINNERS pe retelele sociale:

Instagram: www.instagram.com/manicsinners (@manicsinners)

Facebook: www.facebook.com/manicsinnersDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook