Marchosias anunta numele noului tobosar

de Alex Warheart

Marchosias anunta numele noului tobosar


In urma despartirii de fostul tobosar, formatia Marchosias l-a cooptat temporar pe Florin Gheorghita, fost membru Necrovile si actual membru Malpraxis, pe postul de tobosar.

In aceasta formula, Marchosias va sustine un concert pe data de 24 martie in Capitala, in cadrul festivalului Underground Metal Resistance, 6 aprilie Roznava, Slovacia si 7 aprilie Presov in cadrul festivalului Wacken Metal Battle Slovacia, in calitate de invitat special.

Formatia Marchosias cauta membru permanent, cu scopul reintregirii formulei. Postul de tobosar este deschis, doritorii putand contacta formatia la adresa de e-mail marchosias_band@yahoo.com .

Intr-un potential candidat se cauta cunostintele tehnice ale stilului Black Metal, incluzand blast beat, double bass drumming, etc.

Totodata este nevoie ca noul venit sa fie posesor al sculelor necesare (pedala dubla, premier, fus, cinele, s.a.m.d.) si, in cazul in care acesta nu este din Cluj-Napoca, sa fie dispus deplasarilor necesare pentru repetitii si inregistrari.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: