MARKONE1 & THE BROTHERS, nou proiect Hip-Hop si Rock

de Cristi Nedelcu

MARKONE1 & THE BROTHERS, nou proiect Hip-Hop si Rock


Va anuntam un nou proiect pe piata muzicala romaneasca. Este vorba despre colaborarea rapperului MarkOne1 cu The Brothers, formata din Toni Dijmarescu si Flavius Suciu.

MARKONE1 & THE BROTHERS este un proiect putin neobisnuit pe piata muzicala romaneasca ce imbina doua genuri care la prima vedere par sa nu aiba multe in comun: Hip-Hop si Rock. Incercari de acest fel au mai existat, in cazul de fata insa lucrurile sunt putin diferite.

Poze Poze pentru articole - Proiect

Ce este neobisnuit? Absolut tot ce tine de partea muzicala se face online la cateva mii de kilometri distanta. MarkOne1 locuieste in Romania, Flavius Suciu in Spania si Toni Dijmarescu in Germania. Pare greu de realizat, dar in era Skype si Facebook nimic nu este imposibil. Poate chiar din aceasta cauza respectul pentru munca fiecaruia in parte este mult mai mare, iar timpul acordat compozitiilor si inregistrarilor este folosit foarte efectiv de catre cei trei.

Cum s-a ajuns aici? MarkOne1 si Toni Dijmarescu s-au cunoscut dupa ce ambii au sustinut concerte in cadrul International Tattoo Convention 2014 de la Bucuresti, cel din urma impreuna cu trupa DESANT. Descoperind ca au multe in comun pe plan muzical si nu numai, ideea unei colaborari nu a mai fost departe.

Cine sunt THE BROTHERS? Flavius Suciu si Toni Dijmarescu sunt fosti membri SCREAMING HEADS, prima trupa romanesca care a imbinat elemente de Hip-Hop cu Metal. SCREAMING HEADS au activat intre anii 1994–1998 si 2007-2012, timp in care au inregistrat cateva albume si au concertat in aproape toata tara impreuna cu Celelalte Cuvinte, Cargo, Pasarea Colibri si multi altii. THE BROTHERS au lansat pana in prezent doua piese, prima cu Liviu Hoisan, una dintre emblemele rockului romanesc, si a doua alaturi de Shibby, o artista din Resita, orasul natal al celor doi.

Ce urmeaza? MARKONE1 & THE BROTHERS se afla in faza de productie a unui EP care se va numi “One4All”. Primul single de pe acest EP, pe care il au ca invitat pe ZilaMike, se numeste “Calibrul nostru” si poate fi ascultat mai jos.


Facebook

MarkOne1: http://www.facebook.com/Mark1One

The Brothers: http://www.facebook.com/KillaDad

Mai jos The Brothers feat. Liviu Hoisan "Bass Metal"




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: