Marsquake lanseaza clipul piesei "In Cerc"

de Cristi Nedelcu

Marsquake lanseaza clipul piesei


Trupa de rock / metal alternativ Marsquake a lansat videoclipul ce insoteste single-ul In Cerc.

"Este primul clip Marsquake si ne-am bucurat de fiecare secunda dedicata procesului de realizare a acestuia: incepanand de la idee, locatie si pana la numeroasele ore petrecute in fata camerelor de filmat. Am avut parte de o echipa minunata si talentata, alaturi de care am impartasit acelasi entuziasm in realizarea clipului: Marian Nedelcu si Ovidiu Balan, care au semnat regia, respectiv montajul videoclipului. Videoclipul prefateaza albumul de debut al trupei, la care se lucreaza constant si care va fi lansat la finalul anului 2023. Albumul va fi un mix eclectic de rock alternativ cu influente metal, grunge si electro.Fiecare dintre noi ajunge in anumite parti ale vietii sa simta ca este blocat intr-un cerc vicios din care nu poate scapa deoarece de fiecare data ne mintim ca “acum o sa fie diferit”. Fie ca este vorba despre o relatie toxica, un job stresant sau orice fel de situatie care se repeta la nesfarsit si are consecinte negative, in momentul in care constientizam ca ne invartim in cerc simtim nevoia de a ne elibera, dorinta de a pleca si de a renunta la speranta ca lucrurile se vor imbunatati. De foarte multe ori cand ne confruntam cu situatii grele, desi ne dorim sa fim ascultati, simtim ca traim intr-o “mare de surzi si muti” in care nimeni nu ne aude si nimeni nu vrea sa ne ajute. Astfel, prin versurile piesei In Cerc, Marsquake intruchipeaza un strigat dupa ajutor al unui om care se simte prea ametit ca sa se mai invarta." au declarat artistii.

Compozitia este semnata de membrii trupei, versurile fiind realizate de Andrei-Tiberiu Gird.

Piesa a fost inregistrata in studioul Taine Multimedia, partea de mix si master fiind asigurata de Mihai Alexandru Dinca.

Regie: Marian Nedelcu

Montaj: Ovidiu Balan

Marsquake inseamna:

Gabi Neagu - chitara
Stefan Maidaniuc - tobe
Romeo Unga - bas / synth / backing vocals
Andrei-Tiberiu Gird - voce

Mai jos puteti viziona noul clip al trupei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: