Martisor SoundArt cu oferta de 1 + 1 la fiecare abonament cumparat pe 1 martie

de Cristi Nedelcu

Martisor SoundArt cu oferta de 1 + 1 la fiecare abonament cumparat pe 1 martie


SoundArt Festival va ureaza o primavara frumoasa si va ofera o invitatie gratuita la fiecare abonament cumparat pe 1 martie 2023 via iabilet.ro.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro de aici la urmatoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
Presale II: 150 de lei.
In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

SoundArt Festival revine cu o noua editie pe 1 aprilie in Quantic Club dedicata sunetelor vintage din zona stoner, desert rock, prog si post imbinate intr-un nou format!

Line-up-ul complet SoundArt Festival 2013 este alcatuit din Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) si Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).

Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie. De data asta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati care va incepe sambata in a doua parte a zilei si se va sfarsi duminica dimineata.

Line-up complet:

Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia
Mother of Millions – prog metal, Grecia
Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia
Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina
Stonus – heavy rock, Cipru
Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia
Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta
Gunshee – instrumental prog rock, Romania
Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania
Deaf Hombre – stoner rock, Romania

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: