Maru deschide concertele Fink de la Bucuresti si Cluj Napoca

de Cristi Nedelcu

Maru deschide concertele Fink de la Bucuresti si Cluj Napoca


Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele sau de scena, FINK, urca pe scena din /FORM Space din Cluj Napoca pe 11 Mai, iar pe 12 Mai ne intalnim cu el la Hard Rock Cafe din Bucuresti

In deschiderea ambelor evenimente va concerta Maru, artista din Romania care dupa 6 ani de studii muzicale in Viena, a reusit sa isi cristalizeze un stil propriu, influentat de aristi precum Kate Bush, Norah Jones sau Katie Melua.

Maru a urcat deja pe scenele unor importante festivaluri precum Unfinished Festival, Street Delivery sau Electric Castle.

Asadar ne vedem cu Maru atat la concertul Fink din Cluj Napoca de pe 11 Mai cat si la concertul din Bucuresti de pe 12 Mai.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: