Melting Dice lanseaza un nou videoclip - 'Scunsa'

de Cristi Nedelcu

Melting Dice lanseaza un nou videoclip - 'Scunsa'


Melting Dice a lansat azi videoclipul piesei „Scunsa”, al patrulea single de pe al doilea material de studio al trupei, un EP de sase piese intitulat „doi a sasea”

Piesa vorbeste despre nevoia de apropiere, despre disponibilitatea de a fi alaturi de altii si despre frana pe care ne-o punem singuri uneori in acest proces. Despre lucruri pe care ni le imaginam, dar nu avem curajul de a le duce la capat si despre nostalgia unor lucuri pe care le-am trait doar in imaginatia noastra.

Videoclipul este unul produs in-house de catre membrii Melting Dice si incearca sa surprinda acea stare de trecere a zilelor fara niciun control din partea noastra. Sentimentul de siguranta pe care ni-l da inchiderea intr-un turn al nostru in care nu lasam pe nimeni sa intre si din care incet, incet nu ne mai dorim sa iesim. Scunsa este o variatie a numelui jocului de-a v-ati ascunselea din Timisoara anilor ’90.

Melting Dice inseamna:

Bogdan Cotirta (voce, chitara)

Flavius Vutan (chitara)

Adolf Vegh (bass)

Sorin Ghinita (tobe)

http://fb.com/Melting-Dice-480790012064351/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook