Membri originali din SLIPKNOT si MUSHROOMHEAD invitati speciali pe noua piesa semnata KAOSIS

de Cristi Nedelcu

Membri originali din SLIPKNOT si MUSHROOMHEAD invitati speciali pe noua piesa semnata KAOSIS


Membri originali din SLIPKNOT si MUSHROOMHEAD invitati speciali pe noua piesa semnata KAOSIS. Anders Colsefni si Jeffrey Nothing, solistii originali de la SLIPKNOT si MUSHROOMHEAD, canta pe noua piesa „Breaking The Fallen” a trupei neozeelandeze KAOSIS.

„Breaking The Fallen” este o piesa progresiva de nu-metal, care il prezinta pe Anders sipe Jeffrey, doua voci puternice care se completeaza si contrasteaza, creand impreuna o experienta profunda si tulburatoare.

Ideea acestei colaborari muzicale speciale a fost conceputa in 2014 pentru lansarea „The Righteous And The Butterfly” de Mushroomhead insa la acel moment, nu a mai avut loc.

Anders a declarat: "Jeff and I looked at doing this years ago, but it was Xen and the KAOSIS mob that made it all possible. Jeff is a great vocalist and it was awesome to finally work with him."

Videoclipul pentru „Breaking The Fallen” se inspira din clasicele video-uri cyberpunk din anii 1980 si a fost filmat in intregime pe ecran verde in timpul pandemiei de COVID-19. Xen, cantaretul si regizorul trupei este un mare fan „Robocop” si a adus aceasta pasiune pentru film in videoclip.

Cand a fost intrebat despre ce este melodia, Xen a spus: "'Breaking The Fallen' is about perseverance through trauma to become a stronger and more resilient human."

„Breaking The Fallen” include si parti de DJ-iala, realizate de DJ Storm, care este cel mai recunoscut pentru colaborarile sale cu Eminem, PUBLIC ENEMY si Ice-T. Storm adauga melodiei un strat agresiv de scratch-ing din epoca de aur.

"Breaking The Fallen” este un single care face parte de pe viitorul album al lui KAOSIS, „We Are The Future”. Piesa il are pe Jeremiah Stratton (AMERICAN HEAD CHARGE, (HED) P.E.) la tobe si Peredur Ap Gwynedd (PENDULUM) la chitara.

KAOSIS a lucrat, de asemenea, cu personal de studio extrem de important la „We Are The Future”: Logan Mader (ex-MACHINE HEAD, SOULFLY), care a lucrat anterior cu FIVE FINGER DEATH PUNCH, GOJIRA si FEAR FACTORY, mostrele cinematografice au fost produse de membrii echipei Boom Library de renume mondial, Sebastian Johnson ("Dark Knight", "Godzilla", "Pacific Rim" si "Prometheus") si Michael Schwendler ("Mortal Kombat X" si "Elder Scrolls" ).

„We Are The Future” a fost masterizat de Howie Weinberg, care are 21 de premii Grammy si a lucrat cu cele mai mari nume din metal si rock, inclusiv „Nevermind” de la NIRVANA, „White Pony” de la DEFTONES, „Master Of Puppets” de la METALLICA, „Reign In Blood” de la SLAYER, „Cowboys From Hell” de la PANTERA si „Significant Other” de la LIMP BIZKIT.

„Breaking The Fallen” este disponibil pe toate platformele prin Blood Blast Records.

Colefsni si Reavis vor pleca cu KAOSIS in turneu in Australia, turneu intitulat „Numetal Mayhem” incepand din octombrie.

Colsefni, basistul Paul Gray, bateristul Joey Jordison si percutionistul Shawn „Clown” Crahan au cantat pentru prima data sub numele SLIPKNOT in aprilie 1996 la Safari Club din Des Moines. Nu dupa mult timp, Mick Thomson si Craig Jones s-au alaturat trupei si traiectoria metalului modern a fost schimbata pentru totdeauna.

Mai jos puteti asculta noul single.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: