MERE a lansat albumul 'Corpuri ceresti'

de Andreea Gherfi

MERE a lansat albumul 'Corpuri ceresti'


Trupa timisoreana MERE a lansat albumul „Corpuri ceresti”, material ce poate fi ascultat sau descarcat in format digital de la acest link: https://UMRDD.lnk.to/Mere-CorpuriCerestiPR.

„Daca iubirea e un univers in sine, atunci „Corpuri Ceresti” este jurnalul de bord al primului cosmonaut trimis in spatiu adanc neexplorat. Cu o muzica intentionat bizara, dar accidental melodica, albumul este o nepretentioasa incercare de a reflecta unitar natura duala a omului in raport cu erotismul.

Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat la Catworks Studio (ex Negura Studio) de catre Mihai „Mat” Neagoe si produs de acelasi Mat, cu ajutorul lui Bruno. Piesele au fost compuse in perioada 2011-2014, dar din 2014 pana acum, din cauza fluctuatiilor de componenta nu am reusit sa le inregistram.

Anul trecut, in aprilie, in contextul dizolvarii ultimei formule, am facut un hei-rup de o zi si am inregistrat live track-urile de baza, restul fiind „magie” de studio, pe parcursul a aproape unui an intreg. Cu acest album se incheie copilaria Mere si incepe ceva, nu stim ce, dar asa cum ne-am propus cand am inceput trupa: „altceva”.

Un singur lucru e sigur: in timp ce voi ascultati acest album, urmatorul album Mere e deja in chinurile facerii.”

Poze Poze pentru articole - mere

Componenta MERE:

Bruno Mark Hutiu - voce, chitara

Jack Popescu - chitara, voce

Marcel Iovanov - bas

Sergiu Nadaban - tobe

Add keys & effects Mat & Bruno

Contact MERE:

https://www.facebook.com/merelesuntbune

trupamr@gmail.com

Bruno Mark Hutiu – 0748029956

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: