Metal Mike isi intalneste fanii

de Morrison

Metal Mike isi intalneste fanii
Chitaristul Halford, Painmuseum si Sebastian Bach, Metal Mike, isi va intalni fanii in cadrul unei repetitii cu public care va avea loc la inceputul lunii septembrie in New Jersey. Chitaristul promite ca va raspunde oricaror intrebari care au ca subiect echipamentul, tehnica muzicala si chiar turneele.

Sebastian Bach a declarat ca va colabora cu Axl Rose pentru 2 piese, extrase de pe albumul solo ce urmeaza a fi lansat la sfarsitul acestui an. Mai exact, este vorba de piesa (Love) Is A Bitchslap si un cover Aerosmith, Back In The Saddle.

Artistul a declarat ca aceasta colaborare a fost un lucru total neprevazut. Se pare ca Bach va fi prezent pe noul album Guns N' Roses, intitulat Chinese Democracy. Piesa se chema "Sorry". Ulterior, Bach l-a rugat pe Axl sa cante pe albumul solo.

Angel Down este primul material solo al artistului din ultimii opt ani. Productia a fost realizata de Roy Z, care a mai lucrat cu Bruce Dickinson, Rob Halford, Judas Priest. Albumul a fost inregistrat in lunile iulie si august 2007 la Sound City Studios in Hollywood.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook