METALHEAD: concertele din perioada 14.11.2022-20.11.2022

de Cristi Nedelcu

METALHEAD: concertele din perioada 14.11.2022-20.11.2022


Saptamana viitoare METALHEAD te invita la:

1. Concert U.D.O. @ Cluj-Napoca- Bilete aici

Trupa germana U.D.O. cu al sau solist vocal Udo Dirkschneider, canta la /FORM Space din Cluj Napoca pe 16 noiembrie 2022.U.D.O. este o trupa germana de heavy metal fondata de vocalistul Udo Dirkschneider. Dupa plecarea din Accept, acesta si-a format propria trupa numita U.D.O. in 1987, cu care a concertat alaturi de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford si Zodiac Mindwarp.

2. Concert U.D.O. @ Bucuresti - Bilete aici

Cand vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, putini se pot lauda cu realizarile lui Udo Dirkschneider. Dupa plecarea din Accept,Udo Dirkschneider si-a format propria trupa numita U.D.O. in 1987, cu care a concertat alaturi de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford si Zodiac Mindwarp. Astazi trupa ii are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap, Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume in cei aproape 35 ani de activitate.

3. Concert Concert Phoenix @ Hard Rock Cafe Bucuresti - Bilete aici

Te asteptam la Hard Rock Cafe, miercuri, 17 noiembrie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Phoenix! Phoenix, cunoscuta in Occident ca Transsylvania Phoenix, este o formatie romaneasca de muzica rock, infiintata in anul 1962 la Timisoara. Phoenix a fost deschizatoare de drumuri in muzica adresata publicului larg in Romania celei de a doua jumatati a secolului al XX-lea.

4 Concert Stoned Jesus @ /FORM Space Cluj Napoca - Bilete aici

Ucrainenii de la Stoned Jesus canta la /FORM Space din Cluj-Napoca pe 18 noiembrie 2022. Cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor de fiecare data cand urca pe scena.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: