METALHEAD: concertele din perioada 21.11.2022-27.11.2022

de Cristi Nedelcu

METALHEAD: concertele din perioada 21.11.2022-27.11.2022


Saptamana viitoare METALHEAD te invita la:

1. Concert Sonata Arctica @ Bucuresti- Bilete aici

Sonata Arctica canta pe 21 Noiembrie la Quantic Club din Bucuresti. In deschidere vor canta suedezii de la ELEINE. Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice, in momentul de fata avand un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.

2. Concert Sonata Arctica @ Cluj-Napoca- Bilete aici

Sonata Arctica a lansat in 2019 cel mai recent material de studio intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Discul a intrat in topurile din tari precum Finlanda, Germania, Franta si nu numai! Acum aveti ocazia sa ii vedeti live la Cluj-Napoca!

3. Concert The Mono Jacks @ Hard Rock Cafe Bucuresti - Bilete aici

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 23 noiembrie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu The Mono Jacks! The Mono Jacks sunt o trupa alternativa de rock cu influente post-punk, care a luat nastere in anul 2008.

Nu uitati si de urmatoarele noastre evenimente!

1. Hollywood Vampires- Bilete aici.

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Tommy Henriksen si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber.

2. Eros Ramazzotti- Bilete aici.

Eros Ramazzotti este, fara indoiala, unul dintre cei mai de succes artisti, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite in intreaga lume: 70 de milioane de discuri vandute, 2 miliarde de streamuri si aproape 2 miliarde de vizualizari pe YouTube. Ne vedem in 23 aprilie 2023 cu Eros!

3. Palaye Royale- Bilete aici

Trupa canadiano-americana Palaye Royale canta in premiera in Romania pe 8 martie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: