METALHEAD: concertele din perioada 31.10.2022-6.11.2022

de Cristi Nedelcu

METALHEAD: concertele din perioada 31.10.2022-6.11.2022


Saptamana viitoare METALHEAD te invita la:

1. Concert Nicu Alifantis si ZAN- Bilete aici

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 2 noiembrie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Nicu Alifantis si ZAN. Nicu Alifantis este un muzician, actor, poet, cantaret si compozitor roman de muzica folk si muzica de teatru iar in colaborare cu Zan, spectacolul livrat de acestia va fi unul unic care va va ramane intiparit in suflet.

2. Concert IRIS - Cristi Minculescu, Walter si Boro - Bilete aici

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Joi, 3 noiembrie, incepand cu ora 21:00, te invitam la un concert extraordinar cu IRIS - Cristi Minculescu, Walter i Boro!

4. Concert Taxi- Bilete aici

Te asteptam la Hard Rock Cafe, vineri, 4 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu Taxi! Taxi este o trupa romaneasca de pop-rock. Trupa a fost fondata in 1999 si in prezent este compusa din Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Kerezsi Csongor, Vicky Avanu, Carla Iliasi, Sebastian Macovei si Alin Paun.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: