METALHEAD: concertele din perioada 7.11.2022-13.11.2022

de Cristi Nedelcu

METALHEAD: concertele din perioada 7.11.2022-13.11.2022


Saptamana viitoare METALHEAD te invita la:

1. Anneke Van Giersbergen @ Cluj Napoca- Bilete aici

Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor '90 si 2000, perioada in care a urcat pe scene din intreaga lumea alaturi de formatia The Gathering.In plus, Anneke a colaborat cu multi artisti sau formatii din intrega lume, de la Devin Townsend la Amorphs sau de la Within Temptation si Anathema la Napalm Death si Moonspell.

2. Anneke Van Giersbergen @ Bucuresti- Bilete aici

Anneke este o artista desavarsita care are o cariera solo de succes. Pana acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind 'The Darkest Skies Are the Brightest', oferit publicului la inceputul lui 2021 si compus in intregime de aceasta. Discul a ajuns in topurile din Tarile de Jos, Germania si Elvetia.

3. Concert Cargo @ Bucuresti - Bilete aici

Te asteptam la Hard Rock Cafe, miercuri, 9 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu Cargo! Cargo este o formatie romaneasca de muzica rock, fondata de chitaristul Adrian Barar in 1985. In prezent trupa este formata din: Adi "Baciu" Igrisan, Tavi Pilan, Alin Achim, Ionut Carja, David Cristian.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: