METALHEAD recomanda serviciile oferite de Hotel Capitol

de Cristi Nedelcu

METALHEAD recomanda serviciile oferite de Hotel Capitol


BestMusic Live Concerts, unul dintre cei mai seriosi organizatori de concerte din tara sub brandurile BestMusic si METALHEAD, recomanda serviciile oferite de Hotel Capitol, unul dintre hotelurile-emblema ale Bucurestiului.

Hotel Capitol si BestMusic Live Concerts se bucura de o colaborare stransa si longeviva. Cladirea istorica ce dateaza inca din 1901, brand sinonim cu traditia si excelenta in servicii, are bunavointa de a caza artistii straini ce au luat parte la concertele organizate de noi atat pana acum si cu siguranta vom caza acolo si alte trupe care ne vor vizita tara.

Hotelul, localizat pe Calea Victoriei, are o vedere extraordinara asupra Palatului Cercului Militar National, precum si asupra strazii Calea Victoriei, una dintre cele mai importante strazi bucurestene ce dateaza din anii 1600. Este utilat modern si pune la dispozitie camere single, double, double superior, camere tip apartament (toate dotate si utilate ultramodern).

De asemenea, Hotel Capitol are un restaurant cu o capacitate de 80 de persoane, un loc ideal pentru mic dejun, pranz sau o cina eleganta si un salon in care se tin conferinte, receptii sau petreceri private. Mai multe informatii despre Hotel Capitol pot fi gasite pe pagina de web: www.hotelcapitol.ro cat si pe pagina de facebook www.facebook.com/hotelcapitolbucharest.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: