Metallica au lansat o noua melodie insotita de videoclip, intitulata "If Darkness Had a Son"

de Cristi Nedelcu

Metallica au lansat o noua melodie insotita de videoclip, intitulata


Metallica au lansat o noua melodie insotita de videoclip, intitulata „If Darkness Had a Son” de pe viitorul album 72 Seasons.

„If Darkness Had a Son” este o piesa de sapte minute cu un videoclip realizat de regizorul Tim Saccenti. Acesta a realizat si videoclipurile pentru hiturile recente „Screaming Suicide” si „Lux Aeterna”.

Cantecul incepe cu un riff fulgerator iar pe masura ce melodia progreseaza, auzim trupa experimentand noi sunete si texturi, inserand pe alocuri momente de introspectie dar si momente explozive de energie.

Productia „If Darkness Had a Son” este realizata foarte bine, existand un echilibru perfect intre voce si instrumente. Vocea lui James Hetfield este la fel de puternica ca intotdeauna, in timp ce solo-urile la chitara ale lui Kirk Hammett sunt atat complexe, cat si emotionante. Tobele lui Lars Ulrich suna foarte tight, recunoscandu-se amprenta sa esentiala.

72 seasons este produs de Greg Fidelman, James Hetfield si Lars Ulrich si este primul album Metallica din ultimii sase ani, dupa „Hardwired…To Self-Destruct”. Albumul va fi disponibil pe 14 aprilie 2023. Metallica va incepe, de asemenea, un turneu de promovare al albumului in 2023-2024, incepand cu luna aprilie.

Solistul Metallica, James Hetfield, a declarat despre urmatorul album:

"The concept that we were told ‘who we are’ by our parents. A possible pigeonholing around what kind of personality we are. I think the most interesting part of this is the continued study of those core beliefs and how it affects our perception of the world today. Much of our adult experience is reenactment or reaction to these childhood experiences. Prisoners of childhood or breaking free of those bondages we carry.”

“If Darkness Had a Son” este o piesa care arata vitalitatea si relevanta continua a trupei, chiar si dupa toti acesti ani. Cu amestecul sau de riff-uri thrashy, voci emotionante si versuri foarte bine scrise, aceasta melodie va fi cu siguranta un succes atat pentru fanii vechi ai trupei, cat si pentru cei noi care vor fi cuceriti de melodie.

„If Darkness Had a Son” se poate asculta mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: