METALLICA au scos un videoclip Pro-Shot cu live-ul piesei "Shadows Follow"

de Cristi Nedelcu

METALLICA au scos un videoclip Pro-Shot cu live-ul piesei


METALLICA au scos un videoclip Pro-Shot cu live-ul piesei "Shadows Follow”.

METALLICA a inceput etapa nord-americana a turneului sau mondial „M72” vinerea trecuta (4 august) pe Stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey. Setul de 16 piese al trupei a inceput cu „Creeping Death” si a inclus trei fragmente din cel mai recent album al METALLICA, „72 Seasons”: piesa de titlu, „If Darkness Had A Son” si „Shadows Follow”, care a fost interpretata live pentru prima data.

Videoclipul spectacolului desfasurat pe piesa „Shadows Follow” poate fi vazut mai jos, in articol.

„M72”, denumit dupa „72 Seasons”, inseamna ca METALLICA va sustine spectacole in orase din intreaga lume in acest an si pana in 2024, in New York City, Montreal, Dallas, Los Angeles, Phoenix, St. Louis si Detroit. Aceste evenimente includ festivaluri de film, magazine pop-up, vanzari de semne de carte Ross Halfin, trupe tribut special invitate, spectacole diverse si multe alte suprize din partea formatiei.

Turneul mondial „M72” al METALLICA a inceput la sfarsitul lunii aprilie la Amsterdam. Fiecare „No Repeat Weekend” prezinta doua setlist-uri si programe complet diferite. Turul „M72” se mandreste cu un nou design indraznet al scenei, care muta faimoasa groapa METALLICA Snake Pit in centrul scenei, iar pentru prima data, formatia scoate bilete la pret special pentru fanii sub 16 ani.

Spectacolul de doua nopti al trupei METALLICA de la AT&T Stadium din Arlington, Texas, de la sfarsitul acestei luni, va fi transmis in direct in cinematografele din intreaga lume.

Acesta va marca prima aparitie a METALLICA in Texas din noiembrie 2021, cand trupa a cantat inainte, in timpul si dupa un eveniment Triad Combat la Globe Life Field.

METALLICA a cantat ultima data pe AT&T Stadium in iunie 2017.

Aclamat drept "some of the deepest, hardest-hitting music of their career"(Rolling Stone), „72 Seasons” de la METALLICA a fost lansat pe 14 aprilie prin intermediul Blackened Recordings. Produs de Greg Fidelman impreuna cu solistul James Hetfield si bateristul Lars Ulrich materialul are peste 77 de minute, continand 12 piese.

Mai jos puteti urmari live-ul de la „Shadows Follow”.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: