METALLICA interpreteaza "Too Far Gone?" live pentru prima data

de Cristi Nedelcu

METALLICA interpreteaza


METALLICA interpreteaza „Too Far Gone?” live pentru prima data.

Mai jos in articol puteti viziona videoclipul filmat profesional cu METALLICA interpretand live piesa „Too Far Gone?” pentru prima oara la cel de-al doilea spectacol din turneul mondial „M72” al trupei, care a avut loc pe 6 august pe Stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey.

Calatoria care a inceput la sfarsitul lunii aprilie la Amsterdam, ne arata trupa cantand doua seri la rand in fiecare oras pe care il viziteaza – fiecare „No Repeat Weekend” prezentand doua setlist-uri si trupe de suport complet diferite. Turneul „M72” prezinta un nou design indraznet de scena, care muta faimoasul METALLICA Snake Pit in centrul scenei, include passul full „I Disappear” si aduce ca noutate bilete la pret redus pentru fanii care au sub 16 ani.

Setul de 16 cantece al grupului a inclus si trei piese noi de pe cel mai recent LP al METALLICA, „72 Seasons”: „LuxAeterna”, „You Must Burn!” si „Too Far Gone?”.

Setlist:

01. Whiplash
02. For Whom The Bell Tolls
03. Ride The Lightning
04. The Memory Remains
05. Lux Æterna
06. Too Far Gone? (live debut)
07. Welcome Home (Sanitarium)
08. You Must Burn!
09. The Call Of Ktulu
10. The Unforgiven
11. Wherever I May Roam
12. Moth Into Flame
13. Blackened
14. Whiskey In The Jar
15. One
16. Enter Sandman

„M72”, a fost denumit dupa „72 Seasons”, si prezinta trupa METALLICA sustinand spectacole de doua nopti in orase din intreaga lume in acest an si pana in 2024. Aceste evenimente includ festivaluri de film, magazine pop-up, semne de carte Ross Halfin, trupe tribut, spectacole speciale ale prietenilor si familiei si multe altele.

Spectacolul de doua nopti al formatiei METALLICA de la AT&T Stadium din Arlington, Texas din weekendul trecut a fost transmis in direct in cinematografele din intreaga lume. A marcat prima aparitie a trupei METALLICA in Texas din noiembrie 2021, cand trupa a cantat inainte, in timpul si dupa un eveniment Triad Combat la Globe Life Field. Inainte de weekendul trecut, METALLICA a cantat ultima data pe AT&T Stadium in iunie 2017.

Aclamat drept "some of the deepest, hardest-hitting music of their career" (Rolling Stone), „72 Seasons” de la METALLICA a fost lansat pe 14 aprilie prin Blackened Recordings. Produs de Greg Fidelman impreuna cu solistul James Hetfield si bateristul Lars Ulrich, materialul dureaza peste 77 de minute si contine 12 piese. „72 Seasons” este prima colectie completa a trupei METALLICA de material nou de la albumul „Hardwired… To Self-Destruct” din 2016.

Formata in 1981 de Hetfield si Ulrich, METALLICA a devenit una dintre cele mai influente si de succes trupe rock din istorie, vanzand aproape 120 de milioane de albume in intreaga lume si generand peste 15 miliarde de streamuri in timp ce canta pentru milioane de fani de pe toate cele sapte continente.

Catalogul METALLICA de albume de studio premiate cu multiplatina include „Kill 'Em All”, „Ride The Lightning”, „Master Of Puppets”, „… And Justice For All”, „Metallica” (denumit si The Black Album)”, "Load", "Reload", „St. Anger”, "Death Magnetic", "Hardwired… To Self-Destruct" si „72 Seasons”. METALLICA are noua premii Grammy, doua American Music Awards, mai multe premii MTV Music Video, o introducere in Rock and Roll Hall of Fame in 2009 si Polar Music Prize din Suedia. In 2017, METALLICA a infiintat fundatia All Within My Hands pentru a ajuta comunitatea care a sustinut trupa de-a lungul timpului.

Urmariti mai jos video-ul.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: