Methadone Skies anunta datele finale pentru turneul national 2023

de Cristi Nedelcu

Methadone Skies anunta datele finale pentru turneul national 2023


Trupa timisoreana de prog/stoner/psychedelic Methadone Skies se pregateste de un turneu national in luna mai, ce va cuprinde mai multe orase in premiera, dar si locatii familiare pentru fanii trupei.

Activa de la inceputul anului 2009 si avand in continuare componenta originala, Methadone Skies a aniversat in 2022 zece ani de la lansarea primului album ,,Enter The Void” pe care l-a lansat pentru prima oara in acest an pe suport vinil si caseta in numar limitat. Materialul pregatit pentru acest turneu este un periplu prin toate cele cinci albume din discografia trupei in care isi vor face loc si piese noi.

,,Ne dorim de foarte mult timp sa construim un turneu in care sa ajungem in cat mai multe locatii din Romania. Din pacate timpul limitat pe care il putem aloca anual touring-ului nu ne-a permis de multe ori sa includem locuri in care ne doream sa ajungem, dar speram ca prin acest turneu sa reparam aceasta situatie. Lansarea variantei pe vinil a albumului ,,Enter The Void” este o scuza perfecta pentru a readuce pe scena piese pe care nu le-am cantat de ani de zile. Este intr-adevar si pentru noi o calatorie in timp prin ceea ce reprezinta 14 ani de muzica si prietenie si speram sa impartasim aceasta experienta cu cat mai multa lume.”

Datele turneului sunt dupa cum urmeaza:

05.05 - Timisoara // Faber
17.05 - Bucuresti // Control with Valerinne
18.05 - Brasov // Rockstadt with Black Water
19.05 - Sfantu Gheorghe // Szimpla Sepsiszentgyörgy
20.05 - Iasi // Rocknrolla
25.05 - Oradea // Moszkva Kavezo
26.05 - Zalau // Rock’n Roll Center
27.05 - Cluj // Hardward Pub

Mai multe linkuri si informatii legate de evenimente gasiti aici sau pe Facebook ori Instagram.

Bilete pentru Timisoara si Brasov gasiti aici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: