Mike Shinoda a lansat piesa "In My Head", pentru coloana sonora "Scream 6"

de Cristi Nedelcu

Mike Shinoda a lansat piesa


Mike Shinoda a lansat piesa "In My Head", pentru coloana sonora a filmului "Scream 6". Pelicula "Scream 6" a fost lansat in cinematografe pe 10 martie si are parte de cateva melodii compuse special pentru soundtrack, printre artistii care au contribuit la acesta numarandu-se si Demi Lovato, Billie Eilish, Hans Zimmer si Mike Shinoda.

Artistul de la Linkin Park ne oferise deja un teaser cu privire la o melodie de pe coloana sonora "Scream 6", asta pentru ca l-am vazut aparand in videoclipul lui Demi Lovato "Still Alive". Clipul avea un look intunecat si secvente din filmul horror. Acum Mike Shinoda ne ofera o alta abordare, cu un single ceva mai soft, "In My Head". A colaborat cu Kailee Morgue pentru a crea genul de piesa pe care o auzi pe genericul filmului si iti suna in cap toata noaptea.

Piesa noua, intitulata "In My Head" este o melodie destul de vesela, optimista si ritmata pentru un film horror, desi daca ii citesti versurile e clar ca e vorba despre o psihoza, regasindu-se sentimente de teama si angoasa. Mike Shinoda crede in puterea vindecatoare a muzicii, aceasta fiind o reala art terapie. Mike, odata cu pierderea colegului sau de trupa, Chester Bennington, a lansat 3 EP-uri noi, toate avand un rol cu adevarat terapeutic, chiar chatartic.

Mike Shinoada a anuntat la inceput de luna ca nu este de de acord ca Linkin Park sa cante alaturi de o holograma a lui Chester Bennington. Ultimul album lansat de Linkin Park a fost "One More Light" in 2017, dar in acelasi an Chester Bennington si-a luat viata, punand capat istoricului trupei. Totusi in ultima vreme, Shinoda a facut aluzie la posibilitatea unor piese noi, dar nu si a unor concerte si turnee.

In ceea ce priveste pelicula "Scream IV", acest film este sequel direct pentru "Scream"-ul din 2022. Este al saselea film din serie si ii include in distributie pe Hayden Panettiere, Courteney Cox, dar si pe Jenna Ortega din "Wednesday". Filmul combina elemente de slasher cu elemente de comedie neagra , fiind presarat de misterul unui criminal mascat. Acesta e primul film "Scream" in care nu apare Neve Campbell in rolul lui Sidney Prescott, deoarece nu a fost multumita de oferta care i s-a facut si a refuzat rolul.

Piesa noua semnata Mike Shinoda, se poate asculta mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: