Ministry anunta un concert special care va fi transmis prin livestream

de Cristi Nedelcu

Ministry anunta un concert special care va fi transmis prin livestream


Ministry a anuntat primul lor livestream care va fi gazduit pe platforma de streaming Hiktor. Trupa dar si posibili invitati speciali, vor canta pe 20 noiembrie de la ora 15.00. Concertul va include hituri clasice din istoria de 40 de ani a trupei, precum si piese noi de pe cel mai recent album, „Moral Hygiene”, lansat acum pe Nuclear Blast Records.

Evenimentul special de streaming va fi disponibil in peste 30 de tari si a fost planificatspecial pentru fanii Ministry europeni, dupa ce trupa a fost nevoita, din pacate, sa anuleze un turneu in mai multe tari in aceasta toamna din cauza unor circumstante neprevazute.

Solistul si creatorul Ministry Al Jourgensen, spune: „We never intended for Cleveland with NIN to be our last show this year. Due to circumstances beyond our control, we had to cancel Europe but we didn't want to end 2022 without one last show, and this will be one for the books.”.

Ministry au iesit de curand din turneu, dupa ce au aparut ultima data live, imrpeuna cu Nine Inch Nails si Nitzer Ebb, in Cleveland,SUA. In aprilie,trupa a incheiat mult asteptatul turneu „Industrial Strength”, care a sarbatorit cea de-a 30-a aniversare a albumului de referinta „The Mind Is A Terrible Thing To Taste”, primind unele dintre cele mai bune recenzii ale carierei lor.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: