Moartea lui RONNIE MONTROSE este inconjurata de mister

de George Lazar

Moartea lui RONNIE MONTROSE este inconjurata de mister


Moartea lui Ronnie Montrose este inca sub investigatii, a confirmat politia din Brisbane, dupa ce fanii au crezut ca acesta a pierdut lupta impotriva cancerului.

Acesta a luptat cu cancerul la prostata pentru mai multi ani si toata lumea a presupus ca boala l-ar fi ucis. Presupunerile au fost alimentate si de o declaratie scrisa cu multa grija pe site-ul oficial al acestuia, mai exact declaratia in care era anuntata trecerea in nefiinta a legendarului chitarist. Toate astea desi Montrose in persoana declarase faptul ca boala se atenuase si era putin probabil sa revina.

Politistii care investigheaza cazul au admis ca este vorba de un caz deschis, dar au refuzat sa ofere mai multe detalii pana la ancheta medicului legist.

Jeanette Maldonaldo, purtatorul de cuvant al Brisbane Police, a raspuns unei anchete a celor de la Classic Rock Magazine: "Departamentul a primit cerinta voastra pentru o copie a raportului mortii lui Ronnie Montrose."

"Cazul este inca sub investigatii, se asteapta raportul medicului legist si nu poate fi dezvaluit."

Dupa moartea lui Montrose, pe 3 martie, site-ul sau oficial a lansat urmatoarea declaratie: ''Acum cateva luni am tinut o petrecere surpriza pentru Montrose. A tinut un discurs in care ne-a povestit cat de mult inseamna dragostea dupa o viata plina de bune dar si rele.''

''A decedat astazi. Ii simtim deja lipsa insa ne bucuram ca am impartit alaturi de el clipe minunate.''



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: