Moloh si Minus la Otaku Festival 2

de Morrison

Moloh si Minus la Otaku Festival 2
Sambata, 17 mai, incepand cu ora 16.00 in Club Suburbia, MINUS si MOLOH vor sustine un concert de muzica experimentala 8 bit.

MINUS are o experienta de cativa ani in muzica electronica variind ca stil de la IDM si Dub la 8 bit si electro. Cu 2 EP-uri lansate si participari la o serie de evenimente in Romania, Olanda, Norvegia si Slovacia, MINUS e o prezenta inedita in scena underground romaneasca. Set-ul sau contine prestatii live pe un Nintendo Gameboy si diverse elemente audio-vizuale unice ca si concept in Romania.

MOLOH a inceput in 2007 ca un proiect experimental, profund influentat de artisti de JAPAnoise precum Masami Akita sau Yasutoshi Yoshida. Ulterior, urmand structura haotica a JAPAnoise-ului, MOLOH a inceput sa combine breakcore si hardcore Drum and Bass cu sunete specifice jocurilor old-school 8 bit si 16 bit. In show-urile sale, pe langa productiile proprii de noise, breakcore, darkstep si muzica experimentala 8 bit, MOLOH mixeaza si remixeaza piese ale unor artisti de chiptune precum Anamanaguchi, Bit Shifter, Sabrepulse sau Saskrotch.

Concertul celor 2 va incheia un concurs de jocuri video pe console. Intrarea e libera.

Moloh si Minus la Otaku Festival 2


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: