Monday Shadows a lansat primul videoclip oficial, pentru piesa Nopti Albe"

de Cristi Nedelcu

Monday Shadows a lansat primul videoclip oficial, pentru piesa Nopti Albe


Formatia clujeana Monday Shadows a venit in intampinarea iubitorilor de Hard Rock si Heavy Metal cu un videoclip inedit si plin de emotie pentru piesa „Nopti Albe”, cea care da si titlul albumului realizat de formatia din Cluj-Napoca.

Pentru videoclipul piesei „Nopti Albe” a formatiei Monday Shadows, membrii trupei au preferat sa foloseasca filmari de la concertele pe care le-au sustinut in aceasta vara, din dorinta de a transmite bucurie in aceasta perioada pandemica dificila prin care trecem cu totii.

„Clipul doreste sa arate ce fain am trait aceasta vara, concertele care au facut parte din turneul Nopti Albe Summer Tour 2021, sa sugereze ideea de apropiere prin muzica, dupa atat de multa vreme in care am fost nevoiti sa pastram distanta unul fata de celalalt. Am ajuns in fata publicului, am rezonat impreuna, ne-am incarcat de energie si de emotii pozitive”, au transmis membrii formatiei Monday Shadows.

Muzica si versurile au fost realizate de membrii formatiei, iar videoclipul poate fi urmarit pe pagina de Youtube a Monday Shadows.

Video edit: Liveset Media (Sebastian Damian/Garnoo & Anna Vixie)

Intregistrari si mastering la A. P. Road Studio & Liveset Recording Studio.

Monday Shadows este o formatie de Hard Rock/Heavy Metal din Cluj, Transilvania, care a fost fondata in anul 2017.

Trupa a fost infiintata in anul 2017 avand in spate aceeasi dorinta ca oricare alta „trupa de garaj”, si anume sa cante muzica pe care o indrageste. Membrii trupei au luat lucrurile mult mai in serios, in anul 2021 reusind sa lanseze primul album din cariera, Nopti Albe.

„Genul abordat este hard rock/heavy metal, in stilul caracteristic unei umbre pe care o are o zi de luni, de inceput de saptamana, cumva sobru dupa weekend (pentru ca s-a sfarsit distractia), dar in acelasi timp fresh pentru ca fiecare zi si fiecare saptamana reprezinta sansa unui nou inceput”, au explicat membrii formatiei clujene.

Membrii formatiei sunt: Sandor Horvath (chitara), Lorant Bulgozdi (chitara), Razvan Bobeica (voce), Dan Hurgoiu (bass) si Ovidiu Crisan (tobe).

Puteti sa urmariti formatia Monday Shadows pe paginile de Facebook si Instagram.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: