MORBUS CHRON au semnat cu Century Media Records

de George Lazar

MORBUS CHRON au semnat cu Century Media Records


Century Media Records au anuntat semnarea unui contract cu trupa originara din suedia, Morbus Chron. Deseori descrisa ca un amestec perfect intre Autopsy si Carnage, Morbus Chron este una din cele mai talentate si promitatoare trupe dintre noile aparitii traditional death metal aparute in ultimii trei ani.

"Intotdeauna sa va asteptati la neprevazut. Morbus Chron sunt incantati sa se alature printre randurile Century Media Records. Stim ca prin asistenta foarte buna si scule mai puternice ne vom putea concentra atentia numai pe muzica. Asa ca in aceasta seara semnam aceasta intelegere cu zambete pe fata. Pentru a pastra impulsul, in martie/aprilie intram in Gutterview Studios pentru a inregistra primul nostru 10" EP. Sa va asteptati sa ne aveti in jurul vostru pentru ceva timp." - au comentat suedezii de la Morbus Chron.

"Sa apari din Suedia fara sa suni la fel ca a 9265465-a clona a albumului Left Hand Path (Entombed) nu este usor deloc. Ce au realizat Morbus Chron in mai mult de trei ani de la prima lor caseta demo este mai mult decat impresionant si trupa reuseste sa imbine influente clasice si variate, mergand de la death metal-ul american la death metal-ul suedez si european si adaugand conceptiile muzicale si estetice proprii. Rezultatul este o trupa intensa si fascinanta de death metal traditional. Punct." - James Marechal, A&R la Century Media Europe.

Morbus Chron online:
www.facebook.com/morbuschron
www.myspace.com/morbuschronband



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: