Mos Craciun Exista: O campanie umanitara pentru copii orfani

de Chaos Lore

Mos Craciun Exista: O campanie umanitara pentru copii orfani


Avand in vedere ca sarbatorile de iarna se apropie, BENETONE Band a decis sa organizeze alaturi de Old City Lipscani Beer Garden o campanie umanitara intitulata "Mos Craciun exista".

In perioada 25 noiembrie – 16 decembrie Old City Lipscani Beer Garden, Benetone Band si alti parteneri, au demarat o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor dintr-un orfelinat Bucurestean.

Campania se numeste “Mos Craciun Exista” si are ca scop colectarea de donatii, sub orice forma, pentru a ajuta copii orfani sa simta spiritul sarbatorilor de iarna.Fiecare locatie partenera va gazdui cate un recipient pentru colectarea de fonduri, iar Old City Lipscani Beer Garden, situat pe str. Lipscani, Nr.45, va reprezenta centrul de colectare pentru jucarii, hainute, dulciuri si orice alte obiecte ce se doresc a fi donate catre orfelinat.

Campania va demara in seara de 25 noiembrie, in Old City, printr-un concert oferit de Benetone Band, si se va incheia pe 16 decembrie, urmand ca in ziua livrarii cadourilor, micutii sa aiba parte de colinde interpretate de Benetone Band. Editura Litera a luat decizia sa ofere la randul sau 30 de carti din colectia Cele mai frumoase povesti.

Locatiile unde puteti contribui cu fonduri sunt:

Old City Lipscani Beer Garden – Str. Lipscani, Nr.45 http://www.oldcity-lipscani.ro

Salon Divine – Str. Matei Basarab, Nr.104, Bl.72, Sc.1, Parter, Int.03C http://www.salondivine.ro

Cara Dans - Str. Corvinilor, nr.5 (reper-statia de metrou Grozavesti) http://www.caradans.ro

Editura Litera - Calea Floreasca nr. 60, et. 5, Sector 1
http://www.litera.ro

Haideti sa aratam ca ne pasa si sa aducem un zambet in prag de sarbatori si celor ce au avut mai putin noroc decat noi!

O campanie realizata de Old City Lipscani Beer Garden si Benetone Band cu sprijinul Salon Divine, Cara Dans, Editura Litera, B24Fun, 7 Seri, Zile si Nopti, port.ro, iconcert.ro, anyplace.ro, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, vinsieu.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead.ro, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 simuzica360.ro.

Informatii la:
0733647730
http://www.oldcity-lipscani.ro
http://benetoneband.wordpress.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook