Motley Crue anunta lansarea unui set de colectie intitulat "Crucial Crue"

de Cristi Nedelcu

Motley Crue anunta lansarea unui set de colectie intitulat


In urma turneului de mare succes din acest an al trupei Motley Crue (sustinut cu Def Lepard), turneu intitulat „The Stadium Tour” in care acestia au cantat pentru peste un milion de fani in America de Nord, BMG a anuntat ieri lansarea setului de viniluri in editie limitata „Criucial Crue: The Studio Albums 1981- 1989" cu primele cinci albume de reper ale trupei.

Setul contine albumele pe viniluri colorate - „Too Fast For Love” (alb-negru), „Shout At The Devil” (galben-negru), „Theatre Of Pain” (roz aprins/magenta-negru), „Girls, Girls, Girls” (albastru cyan-negru) si „Dr. Feelgood” (verde-rosu sangeriu). Acestea vin intr-o cutie de colectie neagra cu folie si sunt disponibile in editie limitata numai in aceasta cutie de colectie. Setul „Crucial Crue” va fi lansat si pe CD, cu doar 10.000 de unitati disponibile la nivel global.

„Crucial Crue: The Studio Albums 1981-1989” include primele cinci albume de platina ale lui Motley Crue si contine cateva dintre hiturile lor esentiale.Motley Crue a strans peste 5 miliarde de streamuri pe platformele digitale, iar trupa are peste opt milioane de urmaritori pe retelele sociale. Cunoscuta pentru spectacolele lor live emblematice, trupa a vandut nenumarate turnee pe tot globul in fata a milioane de fani, cu momente de productie revolutionare, cum ar fi tobele-rollercoaster ale lui Tommy Lee si bass-ul care arunca flacari, a lui Nikki Sixx.

Trupa Motley Crue a fost un adevarat pionier al miscarii rock din Las Vegas. Piesele de succes ale acestora, precum „Kickstart My Heart” si „Home Sweet Home” sunt frecvent licentiate de marci importante precum NASCAR, Dodge, Coldwell Banker, Carl's Jr. . si KIA, iar muzica lor poate fi auzita in seriale de succes TV precum „Stranger Things” si „Cobra Kai”.

Biografia trupei „The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band” a devenit un best-seller al New York Times in anul 2001 si s-a vandut in peste un milion de copii in intreaga lume. Membrii trupei au scris inca patru carti iar acestea au fost printre cele mai bine vandute de New York Times din acea perioada. In 2019, Netflix a lansat in premiera filmul biografic „The Dirt”, bazat pe cea mai bine vanduta carte a trupei, care a devenit un film de succes la nivel mondial, cu un scor de audienta pozitiv de 94% pentru Rotten Tomatoes.

Drept urmare, Motley Crue a castigat o intreaga noua generatie de tineri fani care au descoperit trupa prin film si si-au consolidat si mai mult statutul iconic, relevanta si atemporalitatea compozitiei lor muzicale si stilului unic si inconfundabil.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: