Music Hall anunta evenimentele viitoare

de Chaos Lore

Music Hall anunta evenimentele viitoare


Vineri seara s-a lansat Music Hall - locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul este deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.

Dupa lansarea de succes ce a avut ca invitat special trupa Cargo, formatie ce a umplut sala pana la refuz, clubul Music Hall isi incepe ritmul normal de lucru si anunta programul celei de a doua saptamani de concerte de prima clasa.

Astfel:

Miercuri 16 februarie Ora: 21:00 ALINA MANOLE
Joi 17 februarie Ora: 21:00 MIKE GODOROJA & Blue Spirits feat. MARIUS MIHALACHE
Vineri 18 februarie Ora: 22:00 PARTIZAN
Sambata 19 februarie Ora: 22:00 CORTEZ BAND
Duminica 20 februarie Ora: 21:00 “Star for a minute” – karaoke cu formatie live. Se filmeaza, iar interpretul va primi un DVD la sfarsitul serii

Music Hall isi propune sa aduca un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Desi clubul poate primi pana la 600 de spectatori, locurile vor fi limitate la 320, pentru a oferi un grad sporit de confort. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Biletele se pot procura pe "biletoo.ro" si la intrare.

Rezervari: 0736.941.655
www.musichall.ro
Str. Nicolae Titulesacu, nr. 171, sector 1, Bucuresti.

Va astept in Music Hall sa va "molipsit" cu febra bunei dispozitii!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: