Muzica este mai importanta decat sexul pentru adolescentii britanici

de Morrison

Muzica este mai importanta decat sexul pentru    adolescentii      britanici
Casa de discuri britanica Marrakesh Records a realizat un sondaj printre adolescentii britanici, in urma caruia a obtinut niste rezultate cu totul neasteptate.

Mai mult de 60 la suta dintre adolescenti au spus ca ar prefera sa renunte la sex, decat la muzica, care ramane pe primul loc in topul celor mai placute activitati pe care le intreprind in timpul liber.

Intrebati daca ar rezista o saptamana mai degraba fara sex decat fara muzica, acestia au raspuns fara ezitare ca nu ar putea trai fara piesele preferate de pe MP3 Player.

Sondajul a mai relevat faptul ca adolescentii considera ca ar trebui sa aiba acces gratuit la ultimele noutati din domeniul muzicii.

Peste 70 de procente dintre cei intervievati au marturisit ca nu au remuscari atunci cand downloadeaza ilegal muzica de pe internet, si ca sunt de parere ca au acest drept, atata timp cat ajuta la popularizarea acesteia printre prieteni.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: