My Chemical Romance ar putea lansa noul album in noiembrie

de Chaos Lore

My Chemical Romance ar putea lansa noul album in noiembrie


Viitorul album al trupei My Chemical Romance ar trebui sa se lanseze pe 22 noiembrie, potrivit surselor. Ce nu se stie inca este numele acestuia.

Se pare ca cel de-al patrulea album ar putea fi numit "Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys", iar data lansarii apare pe un site unde se poate precomanda.

Trupa nu a confirmat insa niciuna din aceste informatii.

Posibila coperta ar putea arata ca cea din fotografie, asa cum apare ea pe site-ul respectiv. Chitaristul Frank Iero a postat recent pe blogul de pe Mychemicalromance.com o fotografie asemanatoare cu cea prezentata ca posibila coperta pe site.

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - My Chemical Romance


"V-ar placea sa auziti vestea? Ah, sunt sigur, insa totul la timpul potrivit", a scris artistul. "Exista semne peste tot si in curand totul se va lega si veti intelege. Continuati sa fiti cu ochii in patru".

My Chemical Romance
au confirmat intr-un interviu recent ca pe album vor aparea pisele "Bullet Proof Heart" (cu referire la piesa "Jenny Was A Friend Of Mine" a trupei The Killers) , "Black Dragon Fighting Society" si "Light Behind Your Eyes".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: