My Favourite Scar au lansat un nou videoclip: The Poison Love

de unforeseeable_silence

My Favourite Scar au lansat un nou videoclip: The Poison Love


Noul videoclip a formatiei Olandeze My Favourite Scar, numit "This Posion Love", a fost lansat in luna noiembrie 2010 si poate fi vazut mai jos.




My Favourite Scar, o formatie olandeza, a fost un proiect "hobby" a producatorului formatiei Within Temptation, Oscar Holleman, incepand cu anul 2007. In scurt timp a devenit o prioritate imbucuratoare si Oscar a creat intrega atmosfera a a melodiilor, Jay considerandu-l un membru a formatiei negresit. Formatia a lansat un album intitulat dupa noul formatiei prin Universal Music - Olanda spre o solida primire excelenta si o neasteptat de calda si bucuroasa primire din partea faniilor din toate colturile lumii.

Membrii formatiei fiind deja de multi ani familiarizati cu muzica si universul minunat al acesteia, My Fvaourite Scar sunt printre cele mai mari trupe debutante din Olanda iar calitatea, expresivitatea, intensitatea si inspiratia muzicii lor fiind resimtita in procesul ascultarii acesteia negresit.

My Favourite Scar au pornit si finalizat deja turneul lor European cu trupe probabil cunoscute de catre toti iubitorii muzicii precum Kiss, Disturbed; Motorhead; Megadeth, Within Temptation, Delain sau Kingfisher's Sky desigur. Chiar daca membrii formatiei au spus clar ca nu sunt prizionerii unui singur gen muzical dar si l-au descris a fi "dark rock", majoritatea ascultatorilor rock sau metal devenind instant fani a acestei formatii care nu doar ne promite mult!

My Favorite Scar sunt:

Jay (Vocal)
Evan (Chitara)
Dan (Chitara)
Pat (Bass)
Stephen (Tobe)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: