My Winter Storm: Albumul rock de debut al Tarjei Turunen sarbatoreste 15 ani de la lansare

de Cristi Nedelcu

My Winter Storm: Albumul rock de debut al Tarjei Turunen sarbatoreste 15 ani de la lansare


My Winter Storm: Albumul rock de debut la Tarjei sarbatoreste 15 ani de la lansare. Editia exclusiva si limitata de vinyl colorat 2LP a albumului My Winter Storm va fi lansata pe 4 noiembrie 2022. Vinylul se poate pre-comanda acum de pe Magazinul Oficial al Tarjei.

Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli este o soprana lirica, compozitoare si pianista finlandeza care a obtinut notorietate pe plan international ca solista a formatiei de metal simfonic Nightwish, alaturi de care a cantat intre 1996 si 2005.

Cariera rock solo a Tarjei a inceput in 2007, cu primul ei album rock solo „My Winter Storm”, care a ajuns pe locul 3 in topurile germane, a obtinut statutul de aur si este considerat debutul ei real solo. Pentru a marca cea de-a 15-a aniversare, acest prim album monumental va fi relansat pentru prima data cu un LP dublu exclusiv in editie limitata pe vinil albastru pe 04 noiembrie, anul acesta.

Albumul pe vinyl, in editie limitata, My Winter Storm va cuprinde urmatoarele piese:

LP1
Side A
1. I Walk Alone
2. Lost Northern Star
3. The Reign
4. My Little Phoenix
Side B
1. Boy And The Ghost
2. Sing For Me
3. Oasis
4. Poison
LP 2
Side C
1. Our Great Divide
2. Damned And Divine
3. Die Alive
4. The Seer
5. Minor Heaven
Side D
1. Ciarán's Well
2. Calling Grace
3. Enough
4. The Seer (Featuring Doro Pesch)
5. Wisdom Of Wind

Anul acesta aveti ocazia sa o vedeti pe Tarja live, in Romania la /Form Space in Cluj Napoca (sold out) si la Arenele Romane, in Bucuresti (Bilete gasiti aici).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: