Myrkur a lansat single-ul 'Tva Kongunbarn'

de Andreea Gherfi

Myrkur a lansat single-ul 'Tva Kongunbarn'


Myrkur a lansat o versiune proprie a piesei traditionale de origine scandinava "Tva Kongunbarn". Aceasta poate fi ascultata mai jos.

Cantareata si fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinta de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat in 2014 cu EP-ul "Myrkur", produs in totalitate de catre Amalie, si i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records. Primul album de studio Myrkur, "M", a fost lansat in 2015 si a fost produs de catre Kristoffer Rygg (Ulver), avandu-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitara si Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr).

Noul material de studio al artistei, "Mareridt", va fi lansat in toamna acestui an sub egida casei de discuri Relapse Records.

Myrkur va concerta in Bucuresti in cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2017 ce va avea loc pe 24 si 24 iunie la Arenele Romane. Detalii despre bilete gasiti pe www.iabilet.ro si pe pagina oficiala de facebook a evenimentului.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: