Nebulah, proiectul solo al chitaristului din CodeRed lanseaza primul videoclip alaturi de Andrei Vladila

de Cristi Nedelcu

Nebulah, proiectul solo al chitaristului din CodeRed lanseaza primul videoclip alaturi de Andrei Vladila


Nebulah, proiectul solo al lui Armand Niculescu, chitaristul CodeRed, se pregateste de lansarea piesei “Demolish The Universe”. Asa cum ne-am obisnuit pana in prezent, proiectul aduce pe fiecare peisa cate un vocal invitat. De aceasta data, invitatul special al piesei “Demolish the Universe” este Andrei Vladila, vocal in trupa Avoid Humanity.

Piesa va beneficia si de un lyric video realizat de Tacke.

In urma mix-ului dintre vocea joasa, brutala si puternica a lui Andrei alaturi de instrumentalul puternic ancorat in sonoritatile tech/death-ului modern a rezultat o piesa brutala la baza care puncteaza si induce o stare melodica.

“Click-ul” cu Andrei s-a produs in momentul in care Andrei si Tomi au fost invitati la emisiunea lui Lenti Chiriac, "Istoria rockului”, emisiune in care a fost prezentat noul material Avoid Humanity, "Apex of Impurity”.

"Era exact vocea de care avea nevoie noua piesa, am vorbit cu Andrei si el a fost foarte incantat de idee", spune Armand.

"Demolish the Universe" nu are nevoie de metafore, dublu-intelesuri sau interpretari, titlul spune tot.

Oamenii trec printr-o perioada grea a existentei lor, suntem inconjurati de nedreptati, boli si razboaie.

La scara astronomica toate acestea nu inseamna decat un punct mic de praf care aproape ca nu exista.

Daca universul in care traim ar fi distrus maine, am clipi si totul ar fi negru pentru o eternitate.

Scurt istoric

Nebulah este un proiect solo in spatele caruia se afla Armand Niculescu(chitara - Code Red), infiintat in urma cu 13 ani.

Daca la CodeRed, Armand este responsabil de sonoritatile cunoscute de tech/death, in proiectul solo Nebulah, chitaristul creeaza un mix stilistic intre thrash/black/death cu tente si accenti de progressive/jazz.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: