Negative Core Project lanseaza maine single-ul "King" insotit de un videoclip

de Cristi Nedelcu

Negative Core Project lanseaza maine single-ul


Pe 10 decembrie 2022, trupa bucuresteana Negative Core Project, lanseaza al doilea videoclip si single de pe urmatorul album, single intitulat "King".
"King reprezinta regasirea intr-un mod foarte brutal. Este rezultatul unei lupte interioare iar castigatorul nu e "the nice guy". Dincolo de vibe-ul gangsta rock pe care am vrut sa-l ilustram, am ales sa nu complicam lucrurile si sa lasam oamenii sa dea din cap cu noi, fara sa isi stoarca creierii la insemnatatea clipului. Un singur lucru e cert: Regele din interior e ceea ce alege fiecare pentru sine."- a declarat trupa.
Negative Core Project evolueaza constant zvacnindu-si compozitiile si sunetul. Aceasta trupa aduce complexitate jocului cu un poliritm lin si breakdowns. Best Fest a fost primul test mare de multime si, prin toate mijloacele, l-au reusit, ducand la o evolutie naturala pe scena locala. Rockstadt Extreme Fest si Metalhead Meeting Fest s-au distrat de minune invitandu-i si nu doar o data, iar comunitatea s-a adunat in jurul concertelor emblematice de la Question Mark Club (Bucuresti) si festivalurile Something for the Core care au durat ani de zile au fost mereu deschise si sustinatoare. Napalm Death, Brujeria, Infected Rain, Jinjer, Thy Art is Murder si Fallujah sunt printre trupele pe care grupul a avut placerea sa le intalneasca si sa imparta scena.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: