Negative CORE Project lanseaza un nou single insotit de videoclip pentru piesa "The Frowning Man"

de Cristi Nedelcu

Negative CORE Project lanseaza un nou single insotit de videoclip pentru piesa


Trupa bucuresteana Negative CORE Project lanseaza astazi single-ul "The Frowning Man" insotit de videoclip. Piesa poate fi ascultata pe majoritatea platformelor in urmatoarele zile iar premiera va avea loc azi, 16 mai, la ora 18.00 pe canalul oficial de YouTube al trupei.

"Inainte de a viziona videoclipul, va rugam frumos sa luati in considerare faptul ca e vorba de un material sangeros si violent, necesar pentru ilustrarea lirica. Pentru a proteja spectatorii mai mici am pus si o restrictie de varsta asadar va trebuie un cont activ pe platforma.

Povestea piesei nu e complicata dar s-a mers pe o directie foarte brutala pentru un impact vizual maxim. E vorba despre stari foarte puternice de negasire si abandon si de neputinta de a iesi din propriul Iad.

"The Frowning Man" este ultimul single pe care il vom lansa in perioada urmatoare. Negative CORE Project doreste sa ofere fanilor si restul pieselor de pe "The Purple Shores" si vom face un anunt in acest sens in curand. Va reamintim ca avem deja 3 extrase de pe acest album, KING, Doppelgänger si Nacho Friend. Asadar ne auzim rapido si va dorim calatorie zdruncinata in universul nostru. Grije la cap!"

Linkul de BandCamp se regaseste aici.

Soundcloud-ul poate fi accesat aici.

Trupa o gasiti pe social media pe Facebook si Instagram.

Mai jos puteti gasi link-ul de Youtube in care veti putea vedea in premiera noul videoclip.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: